Search
Close this search box.

Η Axalta ανακοινώνει το Starry Night ως το Παγκόσμιο Αυτοκινητικό Χρώμα της Χρονιάς για το 2024.

Η Δυναμική μαύρη απόχρωση προκαλεί τα βάθη του σύμπαντός μας και την εξερεύνηση του διαστήματος.
Η τελευταία έκδοση σηματοδοτεί δεκαετία από τότε που η Axalta κυκλοφόρησε το πρώτο της Αυτοκινητικό Χρώμα της Χρονιάς.
30 Ιανουαρίου 2024 GLEN MILLS, Pa., – Η Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA), μία κορυφαία παγκόσμια εταιρεία χρωμάτων επικαθημένων, ανακοίνωσε σήμερα το Αυτοκινητικό Χρώμα της Χρονιάς 2024 – Starry Night. Η τελευταία έκδοση σηματοδοτεί την 10η χρονιά που η Axalta παρουσιάζει το αυτοκινητικό χρώμα της χρονιάς και πρώτη φορά που παρουσιάζει μία μαύρη απόχρωση.
Το Starry Night είναι ένα ισχυρό, σύγχρονο χρώμα με ασημί λαμπρύνσεις που προκαλεί τα βάθη του σύμπαντός μας και την εξερεύνηση του διαστήματος. Η μαύρη απόχρωση αντιπροσωπεύει τις τολμηρές φαντασιώσεις και την επιθυμία να φτάσουμε σε νέες υψηλότητες. Ως δυναμική απόχρωση, το Starry Night υπερβαίνει τα κλασικά και μοντέρνα στυλ σχεδιασμού και αρμονίζει με άλλα χρώματα, φινιρίσματα, μοτίβα και υφές.
“Το μαύρο είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές αυτοκινητικό χρώμα παγκοσμίως και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μία μαύρη απόχρωση ως το Αυτοκινητικό Χρώμα της Χρονιάς 2024,” δήλωσε ο Dan Benton, Ανώτερος Διευθυντής, Παγκόσμιος Χρώμα στην Axalta. “Το Starry Night είναι μια απόχρωση όπου το μαύρο είναι φωτεινό και το σκοτάδι είναι ξεχωριστό. Το χρώμα της φετινής χρονιάς είναι μισό κοσμικό και μισό κλασικό, αλλά όλο Axalta.”
Η Axalta παρουσίασε το Παγκόσμιο Αυτοκινητικό Χρώμα της Χρονιάς για πρώτη φορά το 2015 με το Radiant Red. Από τότε, η παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων χρωμάτων της εταιρείας συνεργάζεται ετησίως για να παρουσιάσει ένα τάσης και επερχόμενο χρώμα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Αυτοκινητικό Χρώμα της Χρονιάς της Axalta για το 2024 και τις δυνατότητες χρωματοποιίας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.refinish.axalta.eu/starry-night